Home » T-shirts Bedrukken: Cool Idee voor op School of voor Thuis!

T-shirts Bedrukken: Cool Idee voor op School of voor Thuis!

Cool Idee voor op School of voor Thuis!

Ben je een leraar? Cursist? Een oppas? Een ouder die iets leuks wilt doen met je kind? En wil je daarbij dat je kind leert, zijn beeldende vormgeving verbreed en zijn eigen creatieve loop laat gaan?

 

Tshirts bedrukken!

Ga samen met je kind of je groep aan de slag om een eigen t-shirt te designen. Door hun creativiteit als een beest los te laten vordert dit hun beeldende vormgeving. Beeldende vormgeving is belangrijk voor kinderen zodat ze inzicht ontwikkelen in andere gebieden, en later in het leven leren om op een creatieve manier om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen. Daarnaast helpt het kinderen om een goed gevoel van zichzelf te krijgen. Als kinderen de kans krijgen om iets te dragen wat zij zelf hebben gemaakt boost het de zelfverzekerdheid van het kind, waardoor het kind blijer in het leven staat. Geef je kind, je oppaskind, je klas een leuke ervaring waar ze allemaal voordelen aan hebben, tshirts bedrukken is een idee en er zijn natuurlijk veel meer idee├źn voor het vormen van creativiteit en beeldende vormgeving. Veel plezier!

 

Materialen

Wat voor materialen zijn er nodig om een shirt te laten bedrukken? Anders dan alleen een shirt kan je met verschillende materialen je shirt laten bedrukken. Dit kan met textielstiften. Textiel stiften zijn niet uitwasbaar. Let dus op dat de stift niet in de buurt komt van de kleren die je aanhebt op het moment van drukken! Daarnaast bestaat ook textielverf, hiermee kan je met een kwast je shirt verven. Deze textielverf is zoals de textiel stiften niet uitwasbaar en hiervoor geldt dan ook dezelfde waarschuwing als boven genoemd. Je shirt kan je uit de losse pols versieren, maar het is ook mogelijk om stencils te gebruiken. Hiermee kleur je als het ware een deel van het shirt in met een icoon, symbool of patroon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *