Home » Reizen naar Ierland voor singles?

Reizen naar Ierland voor singles?

Ierland valt steeds vaker in smaak bij vakantiegangers. Het is een duur land en waarschijnlijk moet je je auto verkopen om het te bekostigen, maar het is wel de ideale bestemming, vooral onder singles.Een singlereis naar Ierland van Simi Reizen is ongedwongen,  avontuurlijk, supergezellig  en ongedwongen. Je vindt je uiteraard met allemaal gelijkgestemden die op dezelfde manier willen genieten als jij. Met ten alle tijden wel de nadruk op leuke activiteiten en een ongedwongen sfeer. Zo voel jij je altijd op je gemak, terwijl je geniet van het prachtige Ierse landschap en de mooie cultuur.

Waarom kies je voor Ierland?

Ierland is een uitstekende bestemming voor een actieve groepsreis. Het is een eiland met karakter dat net iets groter is dan ons eigen land, maar veel meer variatie biedt op het gebied van natuur. Aan de oostelijke kant vindt je Dublin, terwijl het westelijke gedeelte ruig is en vooral op winderige dagen een spectaculair aanblik kan opleveren. De Atlantische oceaan aan je voeten en heerlijk wandelen langs ongerepte straden. Tel daar het groene landschap bovenop en je hebt werkelijk een perfect plaatje. Voor singles die op zoek zijn naar een rondreis waarbij sportieve activiteiten worden gecombineerd met een prachtige natuur is deze reis dan ook ten zeerste aan te raden.

De hoogtepunten

Naast de prachtige natuur beschouwen we de vriendschappen die elke reis weer ontstaan toch wel als één van de hoogtepunten. De reis zorgt voor onvergetelijke herinneringen en dat maakt de reis intens. Het gevolg is een sterke vriendschap die vaak nog lange tijd zal bijblijven. Maar, ook op het gebied van natuur en het beleven van het groene land zijn er tql van hoogtepunten. Zo bezoeken we tijdens de trip het unieke klooster van Glendalough in de Wicklow mountains in Ierland en gaan we naar het middeleeuws kasteel Trim Castle. Verder trekken we door de unieke natuurlandschappen van Connemara, The Burren en The Ring of Kerry en zorgen we voor prachrige wandelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *