Home » Op basics jacht: nieuwe onderbroeken en sokken

Op basics jacht: nieuwe onderbroeken en sokken

Me vriendin is uitgekeken op mijn basics. Ze vindt het te saai. Alles doen we voor moeder de vrouw toch? Dus ik begon een speurtocht naar nieuwe basics, specifiek onderbroek en sokken. Ja merendeel van de tijd zie je die niet, maar mijn vriendin natuurlijk wel, als de enige persoon die deze kledingstukken geregeld te zien krijgt.

Mijn zoektocht begon op het internet. Allereerst de sokken. Ik zie al een tijdje mensen, vrienden van mij met sokken die maar tot de enkel komen. Ik vroeg wat zijn dat voor sokken hebben een speciale naam. Pieter, maat van mij, gaf aan dat zijn sneaker sokken. Enfin ik dus zoeken op Google naar sneaker sokken. Al snel zag ik afbeeldingen en dit is inderdaad wat bedoel en de sok waar ik naar op zoek ben. Deze sokken zijn net wat vlotter en hipper dan normale sokken zeg maar. Normaal ben ik niet zo van die fashion trends en zo, maar goed zoals ik al aangaf ik wil mijn vriendin verassen, dus waarom niet proberen.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/herensokken

Ik zag bij de webwinkel Hemdvoorhem een paar hele toffe print sneaker sokken van het merk Happy Socks. Dat lijkt me nou echt wel wat. Dus ik heb daar een paar varianten direct aan mijn winkelmandje toegevoegd. Ging ik gelijk even kijken bij de herenonderbroeken sectie van de winkel of ze van hetzelfde merk ook onderbroeken hebben want dit smaakt naar meer. En ja hoor ze hebben ook dit soort kleurrijke onderbroeken met unieke prints. Die ook maar gelijk toegevoegd aan het winkelmandje.

Aanbevolen: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

Beide items had ik binnen een dag in huis. Snel maar aantrekken. En in de avond mijn vriendin verassen. Ze kon haar ogen niet geloven. Eindelijk eens geen saaie zwarte effen boxershorts met identieke sokken, nee dit keer bracht ik een stuk meer kleur en persoonlijkheid op dit gebied.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *