Home » Kunst in uw interieur

Kunst in uw interieur

Kunst is een breed concept en is voor iedereen verschillend. In bijna elk interieur is wel aan stukje kunst te vinden. Dit komt vooral doordat het van alles kan zijn. Denk aan schilderijen, beeldjes en meer. Kunst geeft uw interieur een chique uitstraling. Het hoeft niet eens opvallend te zijn, een klein antiek lampje kan al gezien worden als kunst. Aan de andere kant zijn er ook mensen die graag een opvallend kunstwerk in hun interieur willen. Zo een kunstwerk wordt ook wel een kunst statement genoemd. Dit komt omdat het vaak zo opvallend is dat het niet te missen is. Naast alle verschillende vormen en maten komt kunst ook voor in alle verschillende prijsklassen. Vanaf een market op straat tot aan een dure galerij is kunst verkrijgbaar. Recent is een oude trend weer in op komst; vintage vloerkleden aan de muur hangen als een statement art. Deze blog zal u meerdere tips geven bij het uitkiezen van een vloerkleed voor uw muur.

  • Kies de juiste kleuren

Omdat het kleed aan de muur zal hangen, zullen de kleuren erg veel invloed hebben op de uitstraling van de rest van uw interieur. Daarom is het niet handig om te overheersende kleuren in het kleed te willen als u al veel kleuren in de rest van het interieur heeft. Daarentegen is het juist een aanrader om een kleurrijker kleed te zoeken wanneer het meubilair zelf een neutrale kleur heeft.

  • De stof van het kleed

Het kleed zal geen echte stofvanger moeten zijn omdat het waarschijnlijk niet elke dag schoongemaakt kan worden. Maak het jezelf dan ook zo makkelijk mogelijk en kies een stof die makkelijk schoon te maken is.

  • Kwaliteit

Vloerkleden komen in allemaal verschillende kwaliteit voor. Kies daarom voor een betrouwbare afkomst zodat u zeker weet dat u goed zit. Bijvoorbeeld vloerkleden van het merk Brinker Carpets zijn erg goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *