Home » Kunst of tv? Beide!

Kunst of tv? Beide!

Voor veel mensen is de televisie een must have in huis. Het is daarom ook vanzelfsprekend dat iemand een of meerdere televisies in huis heeft. Tegenwoordig hebben mensen zelfs televisies in hun keuken of baby kamer. Door de jaren heen heeft de televisie vele drastische veranderingen ondergaan. Van een grote als een koelkast naar zo dun als een magazine, is er erg veel veranderd. De grote televisie fabrikanten, zoals Samsung, Apple en LG concurreren dan ook erg op de nieuwste televisie features en zo snel mogelijk de tegenpartij voor zijn met hun ontwikkelingen. Voor veel mensen lift er echter nog steeds een probleem bij het uiterlijk van de tv. Het blijft een grote aandachtstrekker die toch niet altijd helpt bij het creëren van een gezellige sfeer thuis. Veel mensen hebben liever gezellige decoratie aan hun muur als schilderijen, kunst en persoonlijke foto’s.  Gelukkig voor deze mensen heeft Samsung een nieuwe soort tv ontwikkeld. De nieuwe Samsung Frame tv heeft een heel ander uiterlijk dan alle andere tv’s en is onder andere verkrijgbaar bij televisiewinkel. Deze tv is zodanig ontworpen dat zelfs de echte kunstliefhebber het in de woonkamer zouden willen hebben. Bent u benieuwd waarom de Samsung Frame tv waarschijnlijk erg geschikt is voor uw woonkamer? Lees dan verder.

De Samsung Frame tv is in het gebied van uiterlijk totaal anders dan andere tv’s. Dit zijn de redenen deze tv zo speciaal is.

  • Deze Samsung tv dient als een tv voor het moment waarop u tv kan kijken in de beste kwaliteit. Wanneer er geen tv wordt gekeken veranderd het scherm in een door u gekozen kunstwerk.

 

  • De Samsung Frame is in verschillende groottes verkrijgbaar. De 3 maten die worden aangeboden zijn zo gemaakt dat er voor elke woonkamer een juiste maat is.

 

  • Als echte kunstliefhebber heeft u zelf de keuze om de lijst van de televisie te kiezen. Er is keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen.

 

De tv is verkrijgbaar bij televisiewinkel.nl. Veel kijk plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *