Home » Kunst in elke kamer van je huis

Kunst in elke kamer van je huis

Badkamertegels van reliëf of een lekker warme sunshower waarbij je een gezond kleurtje ontwikkelt als je onder de douche staat; dit zijn allemaal elementen die jouw badkamer bezoek kunnen verbeteren, waardoor je er meer van kan genieten!

 

Trends 2019

Het is bijna weer zo ver, het nieuwe jaar staat voor ons klaar met de nieuwe trends in aanzicht! Zo zijn de badkamer trends voor aankomend jaar kunstzinnig. Felle of pastelkleuren voor je wc-pot, grafische patronen op je badkamertegels en een aparte vorm voor het bad; je kan het zo gek niet bedenken.

 

Wanddecoratie

Steeds meer huishoudens maken gebruik van wanddecoratie. Er zijn namelijk glasschilderijen die tegen vocht kunnen in je badkamer. Een mooie natuurfoto of een foto met je hele gezin; het is allemaal mogelijk. Door deze schilderijen creëer je ook in de badkamer een persoonlijke sfeer die perfect aansluit bij de rest van je huis.

 

Luxe badkamers

Badkamermeubels die vrij staan in je badkamer zijn erg populair, dit komt omdat een minimalistische stijl een trend is die al een tijdje bestaat en wat tegelijkertijd een luxe uitstraling biedt.

 

Combineren

Combineren van materialen zorgt voor saamhorigheid en dit kan je bij elke stijl gebruiken. Een voorbeeld hiervan is houten lades onder de wastafel met een badkamerwand van reliëf. Dit creëert een natuurlijke look, maar blijft wel veelzijdig in materialen.

 

Verzorging

Naast een goed uitgeruste badkamer waar zich alles bevindt wat je nodig hebt, zijn de juiste verzorgingsproducten net zo belangrijk. Een lekker ruikende douche schuim en een goede conditioner voor je haar zorgen voor een fris gevoel en een goede start/einde van je dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *