Home » Kleding en schoenen die je moet meenemen op vakantie

Kleding en schoenen die je moet meenemen op vakantie

De zomer is in volle gang, waarschijnlijk ga je nog op vakantie deze zomer en ben je al aan het nadenken wat voor kleding en schoenen je moet meenemen hiervoor. Ga je binnenkort op een citytrip of ga je heerlijk vertoeven op het strand, lees dan snel verder. In dit artikel geven wij drie tips met betrekking tot de kleding die je sowieso moet meenemen op vakantie.

Comfortabele en fashionable schoenen

Ga je op een citytrip dan neem je waarschijnlijk wel stevige en comfortabele schoenen mee waar je lang op kunt lopen, echter is het ook handig om wat open schoenen zoals sandalen of slippers mee te nemen voor de avonden op terrasjes en restaurants. Ook is het voor een strandvakantie handig om ook dichte schoenen mee te nemen, bijvoorbeeld als je op verkenning gaat in de omgeving of een stad of dorp gaat bezoeken, dit loopt natuurlijk fijner dan op slippers.

Lange en korte spijkerbroeken

Tijdens je vakantie is het verstandig om naast korte broeken ook een lange broek mee te nemen. Niet alleen voor wellicht een wat frissere avond, maar ook als je bijvoorbeeld plekken gaat bezoeken waar je niet zonder lange broek naar binnen kan. Je kan bijvoorbeeld ook een zachte broek opvouwen in je tas zodat als je in zo’n situatie belandt bent dat je in ieder geval voorbereidt bent.

Parajumpers jas of spijkerjas

Ook is het handig een zomerse jasje mee te nemen zoals parajumpers jas of spijkerjasje. Vooral voor avonden waar de zon niet meer schijnt is het fijn om een dun jasje aan te trekken, zo blijf je in ieder geval warm. Ben je opzoek naar een andere jas, kijk dan eens op Kellyjeans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *