Home » Interieur tips!

Interieur tips!

Betoverend beton!

Beton wordt steeds meer gebruikt voor het inrichten van woningen en werkruimtes. Op www.beton-aparte.nl vind je bijvoorbeeld een prachtige betonsoort genaamd beton ciré. Dit materiaal heeft een luxueuze uitstraling en is zeer geschikt voor een oppervlakte van een winkel of kunstgalerie. Beton ciré kan in verschillende kleuren worden aangebracht en is daarnaast gemakkelijk verplaatsbaar, omdat dit materiaal licht in gewicht is.

 

Kunstgalerie/studio

Of je nou binnenkort een kunstgalerie gaat openen of een studio hebt gehuurd om creatief aan de slag te gaan; een ruimte hoort een vlakke vloer en muren te hebben.

Beton Ciré is waterdicht en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast maakt het niet uit dat de oppervlakte van de kamer scheef is, want met deze betonsoort strijk je dat gemakkelijk glad.

 

Stijlvol

Een stoere, industriële inrichting of juist een mix van vintage en Scandinavische elementen zorgen ervoor dat jij je eigen plek met karakter maakt. Vergeet alleen niet dat je bij een Kunstgalerie het doel niet uit het oog moet verliezen, omdat deze ruimte de functie heeft om de kunstwerken vooral op de voorgrond te laten treden. Veel galerie eigenaren kiezen daarom ook voor een minimalistische stijl en zorgen voor zo min mogelijk afleiding.

 

Indeling

Elke ruimte is weer anders, sommige kamers zijn smaller dan andere ruimtes. De ene ruimte heeft veel lichtinval doordat er veel ramen zijn, terwijl een andere kamer een stuk donkerder is. Probeer hiermee rekening te houden als jij een ruimte inricht. Door kleuren goed op elkaar af te stemmen en meubels op gepaste plekken te plaatsen, zorg jij ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *