Home » Hoe kies jij de perfecte plaid voor je woonkamer

Hoe kies jij de perfecte plaid voor je woonkamer

Als er iets lekker is om s ’avonds in weg te kruipen is het wel een plaid. Hierom is het ook zo fijn om een plaid op je bank te hebben, maar hoe kies je nou een plaid die het beste bij jouw interieur past? Hiervoor hebben wij enkele tips samengesteld.

 

Plaid

 

Kijk naar de rest van je interieur

Het is belangrijk dat je eerste je huidige interieur goed observeert. Wanneer je momenteel een redelijk rustig en neutraal interieur hebt kun je een kleurrijk plaid kiezen als een ware eyecatcher, maar als je al andere opvallende meubelstukken in jouw huis hebt kies je misschien liever voor een neutrale plaid.

 

Kies de kleur van jouw plaid

Je weet nu dus of je een neutraal of opvallend plaid wilt, maar de kleur van je plaid moet natuurlijk ook in het kleurenschema van jouw woonkamer passen. Hierom is het verstandig om een plaid te kiezen met een kleur die je ook in andere delen van de kamer terugziet. Wanneer je een roze salontafel hebt kun je hier natuurlijk een mooi roze plaid bij kiezen.

 

Bepaal de grootte van jouw plaid

De grootte van jouw plaid hangt van enkele factoren af. Zo moet de grootte bij jouw plaid passen bij de grootte van jouw bank. Je wilt geen enorme plaid wanneer je een kleine bank hebt. Wat ook niet onbelangrijk is, is wat jij met je plaid wilt. Wanneer je volledig, alleen of met iemand anders, onder de plaid wilt wegkruipen moet hij groter zijn dan wanneer je hem alleen over je voeten heen wilt.

 

Dit zijn de drie keuzes die je moet maken voordat je kunt gaan shoppen, maar dan weet je wel waar je naar zoekt. Begin nu dus nog met het nadenken over deze drie vragen zodat je kunt gaan beginnen met shoppen zodra je de antwoorden hebt. Met die antwoorden kun je in ieder geval een stuk gerichter gaan shoppen en kom je sneller met een mooi en nuttige plaid thuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *