Home » Event spaces in amsterdam

Event spaces in amsterdam

Het is helemaal hot, een event space huren. Een inspirerende evenement locatie voor een vergadering, training of event huren wordt steeds aantrekkelijker. Of zoekt u misschien een vergaderlocatie amsterdam voor een grote meeting? Wicked Grounds is een van deze bijzondere ruimtes. Het zijn plekken in de stad waar je even afgeleid wordt van het alledaagse leven, waar je geïnspireerd kan worden door de inrichting, energie en service. Ziet u hier echter geen mogelijkheden in, dan vindt u hieronder nog een aantal tips om uw alledaagse kantoorruimte voor vergaderingen om te toveren in een inspirerende ruimte

De vergaderruimte

Kies voor een ruimte op het zuiden, een lichte ruimte zorgt voor energie. Zorg daarnaast voor een ruimte waar het geluid niet hol of hard klinkt, dit werkt namelijk vermoeiend. Eenmaal een geschikte ruimte, is het tijd om deze in te richten. Kies voor interessante interieur zoals gekleurde banken, schilderijen en leuke planten.

Moment van vergaderen

Als laatste is het belangrijk rekening te houden met de tijd van de vergadering. Kies voor een tijdstip tussen elf en twaalf uur, op dit moment zijn mensen algemeen gezien het meest actief en productief. Na drie uur neemt dit af en is het niet verstandig belangrijke zaken nog te bespreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *