Home » De kunst van het renoveren!

De kunst van het renoveren!

De vloer

Martijn de Wit Vloeren, (die expert is in vloerbedekking) weet als geen ander sfeer aan te brengen in je huis. Een vloer heeft een grote oppervlakte, waarbij de juiste materiaalkeuze en kleurtoon bepalend zijn voor de uitstraling van elke specifieke ruimte in je woning. Met de juiste vloer creëer je sfeer die aansluit op de rest van je interieur. Tegenwoordig is de minimalistische stijl erg populair. We zijn in onze dagelijkse levens al druk genoeg, dus daarom is het van belang om elke ruimte overzichtelijk te maken die de gewenste rust biedt.

 

De muren

Naast een doordachte keuze over de vloer, is de kleur van de muur net zo belangrijk. Je woning is een veilige basis waar je je thuis voelt, het is noodzakelijk dat alle stijlelementen van je woning bij jou (en je partner) passen. Of je nou een industriële, Scandinavische of vintage look wilt aanbrengen in je woning, het is altijd van belang om elementen goed op elkaar af te stemmen. Zorg er dus voor dat de vloeren en muren aansluiten op elkaar. Het is natuurlijk heel leuk om zo snel mogelijk je huis te renoveren, maar een nachtje slaap om tot goede keuzes te maken kan nooit kwaad.

 

Interieur

Een groene muur met een mooie eikenhouten vloer zijn misschien een goede basis voor je woonkamer, maar vergeet de meubels en overige objecten niet! Denk aan het materiaal gebruik van de meubels die je koopt: een salontafel van glas, hout of metaal maken of breken het volledige plaatje van de ruimte die je aan het inrichten bent. Daarnaast is het essentieel om interieur elementen te kopen, waarvan je weet dat je deze niet snel zat bent, vooral als deze een duurder prijskaartje hebben dan IKEA-meubels. Als laatste wil ik je veel plezier en succes wensen met het renoveren en inrichten van je huis!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *