Home » De kracht van kleding

De kracht van kleding

Tegenwoordig is er ontzettend veel keuze in kleding, waardoor het samenstellen van een garderobe soms lastig is. Zo zijn er ook steeds meer modeketens die kinderkleding online verkopen. Een goed voorbeeld van een gevestigd kinderkleding merk is Ninni Vi, dit merk verkoopt stoere en sportieve items. Toffe kledingstukken die gemakkelijk te combineren zijn!

 

Kies samen

Maak het jezelf en je kind niet te lastig en probeer samen een keuze te maken in het aanschaffen van kleding. Op deze manier leert je kleintje op een vroege leeftijd keuzes te maken. Daarnaast scheelt het een hoop gedoe in de ochtend als je kind geen zin heeft om een trui aan te trekken die hij of zij niet mooi vindt. Door samen te besluiten geef jij je kind de vrijheid om een eigen stijl te ontwikkelen, iedereen heeft een eigen smaak. Jij kan af en toe een handje helpen door ervoor te zorgen dat de keuze van je kroost realistisch is; het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zoon/dochter in een T-shirt rondrent op het schoolplein, terwijl het buiten vriest!

 

Budgettips

Koop kleding in, wanneer er korting is of loop eens een keer een outletwinkel binnen. Vaak verkopen deze winkels prima kleding, maar verkopen ze minder goed in de winkel, waardoor ze belanden in een outletwinkel. Als jij een hekel hebt aan shoppen, kan je een slimme keuze maken om meerdere maten te kopen van een item. Dit voorkomt dat je een jaar later weer moet gaan shoppen, omdat je kleintje alweer uit een jas is gegroeid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *