Home » Dames juwelen vooruitzichten lente 2019

Dames juwelen vooruitzichten lente 2019

Nieuw seizoen, nieuwe trends. Zo gaat dat in de mode wereld. Enfin, bij deze zullen we een aantal juwelen trends uitlichten voor de dames om de show te stelen de komende lente.

Allereerst zien we dat zilveren oorbellen weer helemaal in zijn. Ze zijn een tijdje minder populair geweest. Toegegeven, zilveren oorbellen zullen nooit helemaal uit de mode raken, maar de afgelopen jaren zagen we ze gewoonweg wat minder in het straatbeeld van Nederland. Maar nu komt daar dus verandering in. Een drijfveer daarachter zijn de dalende kosten van echt Sterling 925 zilver. Tegenwoordig een stuk betaalbaarder. Zoveel zelfs dat zilver nu ook voor de massa betaalbaar is. Dus we verwachten veel meer zilver te gaan zien in het straatbeeld het komende voorjaar.

Een andere trend van weggeweest, lang weggeweest zelfs, zijn broches. Broches hebben of beter gezegd hadden een enorm duf, stoffig ouderwets imago. Maar broches zijn nieuwe leven ingeblazen door bekende mode ontwerpers zoals John Galliano. Ook van de broches verwachten we een rappe opmars.

HOT: https://www.ikbensieraden.nl/broche-kopen/

Armbandjes van natuurlijke materialen. Denk dan vooral aan veren, steentjes en meer. Enorm hip en helemaal volgens de laatste bohemian trends. Met een vleugje Ibiza.

Aanbevolen: https://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/

Op oorbellen vlak zien we dat parel oorbellen de boventoon zullen voeren. Parel net als zilver is tegenwoordig heel betaalbaar ook voor een breder publiek. Om die reden zullen we meer parel oorbellen gaan zien op terrasjes, op gala’s en zelfs in de supermarkt. Parel oorbellen zijn mainstream geworden.

Ten slotte de kettingen, daar zien we dat statement kettingen de voorkeur verdienen. Statement kettingen maken zoals de naam al aangeeft een statement. Het zijn opvallende kettingen, die zeker niet geschikt zijn voor werk of meer formele gelegenheden maar wel leuk voor op festivals of gewoon lekker op een terras.

Enfin, dat waren de meest belangrijke juwelen trends voor dit komend voorjaar. Doe er je voordeel mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *