Home » Altijd koffietijd!

Altijd koffietijd!

Koffie is een levensstijl

Door de kortingscode van Tassimo krijgt zelfs een arme student de mogelijkheid om betaalbare, lekkere, kwalitatieve koffie te krijgen! Een coupon kan hierin natuurlijk een flink verschil maken in het aanschaffen van een mooi koffieapparaat. Wat een steeds veelvoorkomende trend is, is dat koffieapparaten in bedrijven en huizen een steeds grotere rol spelen in het interieur. Of je nou een voorstander bent van een industriële uitstraling of meer van een vintage interieur houdt, het koffieapparaat moet een stijlvolle meerwaarde zijn in je huishouden.

Overal…

Of je nou staat te kijken naar kunst in een galerie, vanuit huis werkt of gewoon even een gezonde dosis cafeïne nodig hebt op een maandag ochtend, goede koffie is essentieel in ons dagelijks enorm drukke leven.

Koffie is ook een kunstvorm!

Wat je misschien al hebt opgemerkt is dat het fenomeen wat “latte art” heet al enige tijd populair is onder de mensen, je kan het je nog zo gek niet bedenken. Een hartje, een blaadje, of een andere gekke variant hiervan. Er zijn zelfs barrista’s die hele gezichten maken met zonnebril en al!

Do it yourself!

Tegenwoordig hoeft Latte Art niet moeilijk te zijn. Als je thuis vormpjes wilt maken, dan kan je stencils kopen die een bepaalde vorm hebben en daar een beetje cacao over strooien, zodat je je eigen ‘fancy’ koffie kan maken.

Meenemen

Als je geen zin hebt om elke keer onderweg koffie te kopen en geld uit te geven, dan kan je ook een koffiemok kopen die ervoor zorgt dat je koffie voor lange tijd warm blijft en het scheelt je ook nog geld! Geniet ervan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *